Ποιοι είμαστε

Το topolisp.gr είναι ένας χώρος που αναπτύχθηκε για την προώθηση εφαρμογών που δομήθηκαν σε AutoLISP και απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με τη σχεδίαση τοπογραφικών διαγραμμάτων.

Μετά την πρώτη εμφάνιση του TOPOLISP-V1, κυκλοφόρησε η δεύτερη πλήρως ανανεωμένη και εμπλουτισμένη έκδοση με δεκάδες άλλες δυνατότητες, μετά και από προτάσεις των ίδιων των χρηστών του.

Το ανανεωμένο πρόγραμμα ονομάζεται TOPOLISP-V2 και αποτελεί συνέχεια του TOPOLISP-V1. H ανάπτυξή του ξεκίνησε κάπου στο 1998 για προσωπική χρήση. Προαπαιτεί οποιοδήποτε AutoCAD αφού δεν είναι τίποτε άλλο παρά μιά σειρά εξειδικευμένων υποπογραμμάτων που εγκαθίστανται σε AutoCAD.

Η ιδιαιτερότητα του TOPOLISP σε σχέση με άλλα προγράμματα είναι το γεγονός οτι το πρόγραμμα βελτιώνεται και εξελίσσεται με τις υποδείξεις και τις ιδέες των χρηστών του, με στοχευμένες εφαρμογές, σχεδιασμένες με πλήρη επίγνωση των αναγκών της αγοράς, δεδομένου οτι σχεδιάζονται κατόπιν εικοσαετούς πείρας τοπογράφου μηχανικού - ελεύθερου επαγγελματία. Όλες οι εφαρμογές ξεκίνησαν ως εργαλεία για την κάλυψη καθημερινών αναγκών στη σχεδίαση τοπογραφικών διαγραμμάτων.

Το TOPOLISP είναι ένα πρόγραμμα το οποίο διαρκώς θα εμπλουτίζεται με νέες εφαρμογές και βελτιώσεις.

 

 

Δημιουργός ΤΟΠΟLISP

EMMANOYHΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΓΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.

ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ 11, ΞΑΝΘΗ ΤΚ 67100

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

1998- εως σήμερα