Υποστήριξη

Δωρεάν αναβάθμιση παλιών Χρηστών

Τιμοκατάλογος για παλιούς χρήστες

 

Κατεβάστε τη ΔΩΡΕΑΝ αναβάθμιση

Κατεβάστε την πλήρη αναβάθμιση με συνολικό κόστος 62€

 

Οι κάτοχοι μίας άδειας χρήσης δικαιούνται δωρεάν την πλήρη αναβάθμιση σε όλες τις λειτουργίες του topolisp πλην της ηλεκτρονικής υπογραφής. Όσοι αποκτήσουν τα εργαλεία ηλεκτρονικής υπογραφής, ταυτόχρονα αποκτούν συνολικά την τελευταία ανανεωμένη έκδοση Αυγούστου 2018.

Τα εργαλεία ηλεκτρονικής υπογραφής μπορούν να τα αποκτήσουν στην τιμή των 50€+ΦΠΑ.

 Oι κάτοχοι δύο αδειών δκαιούνται δωρεάν την πλήρη αναβάθμιση σε όλες τις λειτουργίες του topolisp πλην της ηλεκτρονικής υπογραφής.

Τα εργαλεία ηλεκτρονικής υπογραφής μπορούν να τα αποκτήσουν στην τιμή των 50€+ΦΠΑ και για τις δύο άδειες χρήσης

Oι κάτοχοι άνω των δύο αδειών δικαιούνται δωρεάν την πλήρη αναβάθμιση σε όλες τις λειτουργίες του topolisp δωρεάν.

 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΛΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ

Οι χρήστες που έχουν αποκτήσει άδεια χρήσης του topolisp πριν τον Αύγουστο του 2018, και δεν επιθυμούν την απόκτηση των εργαλείων ηλεκτρονικής υπογραφής, μπορούν να στείλουν mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. επισυνάπτοντας το αρχείο oroi-xriseis.txt που βρίσκεται στη θέση εγκατάστασης του topolisp:

Περισσότερα...

Επίλυση προβλήματος μεταφοράς σε google earth

Μετά την αυτόματη αναβάθμιση της google  του googleearth σε google earth pro, άλλαξε η διαδρομή εύρεσης του εκτελέσιμου αρχείου googleearth.exe,  με αποτέλεσμα να μην εκτελείται ορθά η εντολή στο topolisp-v2.

Για την λύση του προβλήματος εκτελέστε την παρακάτω διαδικασία:

Περισσότερα...